۱- متقاضی باید شرکت ثبتشده با موضوعیت فعالیت در زمینه تهیه مواد غذایی، طبخ و توزیع، کد اقتصادی، تاییدیه صلاحیت وزارت کار و ترجیحاً سابقه کار دانشگاهی داشته باشد.
۲- متقاضی باید از ۱۴ نفر نیروی مجرب از جمله یک مدیر، یک سرآشپز، دوآشپز، دو کمک آشپز، یک اردوو زن، دو ظرفشور، یک تخته کار، سه کارگر سالن کار و یک نظافت چی استفاده نماید که همگی باید دارای کارت بهداشت و گواهی سلامت باشند.
۳- در زمان برگزاری سمینارها و همایشها و ... پیمانکار میباید به تعداد مورد نیاز و مطابق با نظر ناظر و رئیس اداره تغذیه اقدام به جذب نیروی مناسب نماید.
۴- متقاضی باید در وعدههای ناهار از روز شنبه تا چهارشنبه در سالن های موجود ( سالن اساتید و ...) غذای گرم ایرانی و خارجی ارائه نماید.
۵- متقاضی باید حداقل ۵ نوع غذای ایرانی و یک غذای سرآشپز در هرروز کاری ارائه نماید.
۶- طبخ و توزیع حداقل ۳۰۰ پرس غذا با ۶ منوی مختلف در تمام روزهای هفته الزامی است.
۷- ارائه غذاهای میز اردو شامل غذاهای رژیمی، گیاهی، سالاد و ... الزامی است.
۸- تعیین قیمت غذاها، کنار غذاها و سایر خدمات براساس آنالیز ارائه شده با نظارت رئیس اداره تغذیه، ناظر و تأیید معاون دانشجویی صورت میگیرد.
۹- ارائه غذا جهت مراسمها، همایشها، مهمانیها و ... با هماهنگی معاون دانشجویی، ناظر و اداره تغذیه در ایام هفته در وعدههای مورد تأیید الزامی است.
مهلت ارائه درخواست شرکت در مناقصه و ارائه مدارک مورد نیاز تا پایان وقت اداری ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر مدیریت امور دانشجویی مراجعه و تلفن ۸۲۸۸۳۰۲۹ پاسخگوی سوالات متقاضیان میباشد.
شرایط:
- ارائه مدارک و اسناد هیچ گونه حقی برای متقاضیان جهت شرکت در فراخوان ایجاد نخواهد کرد.
- دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادات مختار میباشد.
- آدرس: تهران - بزرگراههای جلال آل احمد و شهید چمران - دانشگاه تربیت مدرس
|