[ Print ]  [ Close ]

http://news.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=5297   , 1403/02/28


بازدید علمی دانشجویان انجمن علوم و مهندسی صنایع غذایی


به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی در این بازدید دانشجویان از نزدیک با شیوه کار و دستگاه­های جدید مورد استفاده و همچنین مکانیزم تولید انواع فرآورده­های غذایی در کارخانه‌های­­ تولید شیر و فرآورده‌های لبنی «هراز»، کارخانه تولید سس «آیام» و کارخانه تولید شیر پاستوریزه «مازن لبن» آشنا شدند. توسعه رابطه دانشگاه و صنعت و گفت‌وگو با مدیران و کارکنان کارخانجات برتر صنایع غذایی از دیگر اهداف این بازدید علمی بود.

یادآور می‌شود این بازدید علمی از روز 19 الی 21 شهریور سال جاری انجام شد.



15:21 - پنج شنبه 30 شهريور 1396    /    شماره خبر : 5297    /    تعداد نمايش خبر : 3570