پیگیری رییس دانشگاه برای حل مسائل رفاهی دانشجویان
در پی درخواستهای مکرر دانشجویان مبنی بر رسیدگی به مسائل رفاهی آنان، رئیس دانشگاه تربیت مدرس با حضور میدانی و برگزاری نشستهای مشترک، پیگیری این موضوعات را در اولویت مسئولان دانشگاه قرار داده است.
رئیس دانشگاه با حضور در آشپزخانه مرکزی، به صورت مستقیم روند طبخ، توزیع غذا و نحوه نگهداری مواد غذایی را مورد بررسی و بازدید قرار داد. این بازدید میدانی به منظور ارزیابی دقیق کیفیت تغذیه دانشجویان انجام شد.
این اقدام در ادامه نشست مشترک نمایندگان دانشجویان با رئیس دانشگاه و مدیران ارشد در تاریخ ۱۷ شهریورماه صورت گرفت. در این جلسه، مسائل و دغدغههای اصلی دانشجویان از جمله وضعیت تغذیه، شرایط خوابگاهها، مسائل آموزشی و خدمات ایاب و ذهاب به طور کامل بررسی شد.
بر اساس توافق به دست آمده در این نشست، دو نفر از دانشجویان به عنوان ناظر در آشپزخانه دانشگاه حضور خواهند یافت تا به صورت مستمر بر روند پخت و توزیع غذا نظارت داشته باشند.
رئیس دانشگاه با استقبال از پیشنهادات دانشجویان، از برنامههای دانشگاه برای بازسازی فضای آشپزخانه و صنعتیسازی تجهیزات آن خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرحها، ارتقاء کیفیت و سلامت غذای ارائهشده به دانشجویان محقق شود.
در حاشیه این پیگیریها، در جریان بازدید از خوابگاه دخترانه نرگس ۳، تعدادی لوازم خوابگاهی توسط حامیان علم و فناوری دانشگاه به سراهای دانشجویی اهدا شد که گامی عملی در جهت بهبود شرایط رفاهی ساکنان این خوابگاهها به شمار میرود.