نشست علمی «اهمیت فناوری در امنیت غذایی» در دانشکده کشاورزی برگزار شد
به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی نشستی با محوریت ترسیم موضوعات فناوری در امنیت غذایی و ارتباط با صنعت چهارم بهمن 1403 برگزار شد.
به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ نشستی با محوریت ترسیم موضوعات فناوری در امنیت غذایی و ارتباط با صنعت، با سخنرانی دکتر وحید نجفی دانش آموخته صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و عضوکارگروه غذایی معاونت زیستی مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، با حضور دکتر محمدعلی سحری رییس دانشکده، اعضای هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی و جمعی از دانشگاهیان در دانشکده کشاورزی برگزار شد. در این نشست دکتر نجفی ضمن پرداختن به موضوعات مختلف از جمله چگونگی استفاده از ارتباط صنعت با دانشگاه جهت ارائه طرح و تشکیل شرکت، انواع شرکتها را معرفی نموده و در ادامه تأکید کرد در کلیه زنجیرههای غذایی محدودیت هایی وجود دارد و تنها کاری که جهت ارتقا می توانیم داشته باشیم افزایش بهره مندی است که برای امنیت غذایی بسیار حائز اهمیت است. جلسه با پرسش و پاسخ حضار و دکتر نجفی پایان یافت.