1 مورد یافت شد

انتشار کتاب «ترکیبات فنولی طبقه بندی، استخراج، درون پوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی»

https://news.modares.ac.ir/res_news-groups/انتشار-کتاب-«ترکیبات-فنولی-طبقه-بندی،-استخراج،-درون-پوشانی-و-کاربرد-در-صنایع-پاستا،-نانوایی-و-قنادی»

فراسودمند ترکیبات فنولی در فرمولاسیون‌‌های مختلف مواد غذایی انجام شده است که نتایج به‌دست آمده حاکی از نقش مثبت آنها بر بهبود ارزش تغذیه‌‌ای محصولات غذایی است.پاستا و فراورده‌‌های نانوایی و قنادی، به‌‌عنوان...

04/01/17 12:21